Skip to content

o nama

Agro – Neretva je obrt za poljoprivredu osnovan 2012. godine. Obrt je nastao na obiteljskim temeljima višegodišnjeg rada i iskustva.  Rijeka Neretva koja je generacijama osiguravala život na ovim područjima, bila je ideja za naziv tvrtke. Otud proizlazi naša vizija da u Neretvi osiguramo budućnost prateći nove tehnologije u rasadničarstvu ,kao i u pakiranju naših proizvoda.

Mi smo mladi, vrijedni i uporni. Želja nam je mladim ljudima pružiti posao i osigurati ostanak u Neretvi.

U samom početku smo se bavili proivodnjom presadnica poput lubenice, dinje, tikvica, krastavaca, paprike, salate i sl. nakon čega smo, povećanjem potražnje za našim proizvodima, povećali i samu proizvodnju.

Danas tako u našoj ponudi možete pronaći presadnice: lubenice, dinje, tikvice, krastavca, rajčice, paprike, patlidžana, kupusa, salate, rikole,  matovilca, blitve i luka.

Svjesni sve veće potrebe za očuvanjem zdravlja vremenom smo u našu ponudu uključili i začinsko bilje koje, osim što poboljšava ukus i miris jela, ima i ljekovita svojstva.

U ponudi začinskog bilja nudimo Vam: bosiljak, mentu, ružmarin, majčinu dušicu, kadulju, čili, origano, limunsku travu, peršin, selen i lavandu.

AgroNeretva Logo

PODRUČJE NAŠEG RADA

AGRO-NERETVA se bavi proizvodnjom presadnica u suvremeno opremljenim plastenicima, prateći pri tom struku i inovacije u proizvodnji. Nastojimo svojim klijentima kako profesionalcima u proizvodnji, tako i hobistima pružiti proizvod koji će jamčiti kvalitetom. Temelj našeg rada je iskrenost i predanost , što prepoznaju naši dobavljači i kupci.

AGRO-NERETVA se bavi proizvodnjom voća i povrća na otvorenim površinama trudeći se pri tom da krajnjem korisniku pruži jedinstvene okuse Neretve.

Naše prednosti

Zašto izabrati baš nas?

Agro-Neretva

The original since 2012.

AgroNeretva Logo

Copyright © 2020. Agro-Neretva | powered by: ZEN-MULTIMEDIA | All rights reserved